info@paraflexnoordwest.nl 0517-396015

Thuiswerkplekadvies
Sinds de coronacrisis zijn veel mensen gedwongen om thuis te gaan werken (54% van de MKB ondernemingen in NL). Ook als de omstandigheden weer gunstiger zullen zijn zal het thuiswerken nog steeds voor vele mensen een blijvertje zijn, zo is de verwachting.
De werkgever is ook verantwoordelijk voor een gezonde en veilige thuiswerkplek.

Naast enkele nadelen, bijvoorbeeld het onderhouden van contact met klanten, eenzaamheid of een gebrekkige interne communicatie, zijn er ook vele voordelen. Denk aan geen reistijd, minder afleiding, flexibele werktijden en meer ruimte om tussendoor te sporten.

Wel blijkt uit onderzoek dat het aantal thuiswerkers met lichamelijke klachten toeneemt. Denk aan nek-, rug-, schouder-, arm-, en polsklachten. Deze klachten worden veroorzaakt door een verkeerde werkplekinstelling en/of werkplekinrichting vaak in combinatie met een ongunstig houdings-&bewegingspatroon. 

                                  When you need us we’re there!

Maar Stay@Work Ergonomics heeft hiervoor de oplossing!
De bedrijfsoefentherapeut van Stay@Work Ergonomics kan u adviseren en ondersteunen om uw thuiswerkplek zo optimaal mogelijk in te richten. Denk hierbij aan het instellen van uw bureau en bureaustoel, het aanleren van gunstig houdings-&bewegingsgedrag maar ook het leveren van externe toetsenborden, ergonomische muizen, documenthouders, beeldschermverhogers en laptopstandaards. Het adviseren kan telefonisch, d.m.v. videobellen of op locatie. Oftewel Stay@Work Ergonomics heeft alles in huis om het thuiswerken van u veilig en gezond te maken!

Stay@Work Ergonomics is de thuiswerkplek specialist van Nederland!

Vul hier uw gegevens in vraag naar onze mogelijkheden en ontvang gratis praktische tips en ergonomisch advies voor gezond thuiswerken!

Sluit Menu