info@paraflexnoordwest.nl 0517-396015

Diëtetiek

Bij Paraflex Noordwest kunt met uw voedingsvragen terecht bij onze diëtiste Manon de Boois. Zij begeleidt en adviseert al meer dan 26 jaar mensen bij al hun voedingsvragen. Andere en gezondere eetgewoontes kunnen namelijk welvaartziektes als overgewicht en diabetes of medicijngebruik voorkomen of verminderen.

De diëtiste bekijkt met u de mogelijkheden om uw dieet zo goed mogelijk uit te voeren. Manon heeft spreekuur in Franeker, Leeuwarden en Bolsward. Haar specialisatie is het behandelen van maag- en darmproblemen zoals obstipatie en spastische darm, diabetes en eet- en overgewichtsproblemen.

Manon staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en van het netwerk MDL- diëtisten.  

Huisbezoek
Als u niet bij haar in de praktijk kunt komen dan kan ze u ook thuis bezoeken. Om daarvoor een afspraak te maken kunt u bellen naar telefoonnummer 06-28355921 of mailen naar: manon@manondeboois.nl.

Vergoeding
De kosten van dieetadvisering worden voor drie uur vergoed uit de basis zorgverzekering. Dit komt overeen met ongeveer zes consulten. Adviezen zijn mogelijk zonder verwijzing van een arts. In de gedeclareerde behandeltijd berekend ze ook de tijd die nodig is voor analyse, administratie en rapportage. Tevens heeft Manon een contract met de ketenzorg.  

Voor het maken van een afspraak kunt u Manon bellen: 06-28355921 of mailen naar: manon@manondeboois.nl

Voor meer informatie kunt u tevens terecht op: www.manondeboois.nl

“Paraflex Noordwest is een multidisciplinair centrum voor paramedische zorg in Franeker met meerdere disciplines onder één dak”

Sluit Menu